Hem > Personligheter > Stefan Gunnarsson

Stefan Gunnarsson

Hur man kan accelerera grupputveckling med feedback

Organisationskonsult, föreläsare, författare och processledare inriktad på hur man skapar utvecklingskulturer i organisationer. Lång egen erfarenhet som chef, ledare och entreprenör.

Stefan Gunnarsson har i sitt yrke arbetat tillsammans med och bidra till många människors och organisationers utveckling. I sitt arbete med att hjälpa organisationer, ledare och arbetsgrupper att utvecklas har sett hur orden flyttar oss från punkt till punkt och spännande resor tar sin början eller hittar nya vägar.

Stefans favoritteman handlar alla om en önskan till förändring och utveckling – förändringsprocesser, grupputveckling, multikulturella möjligheter och utmaningar, konflikthantering, värdegrundsarbete samt inte minst skapandet av utvecklings- och feedbackkulturer. För att förmå att resa och utvecklas tillsammans krävs att vi är trygga nog att våga.

Stefan strävar efter att få vara i sammanhang med mycket värme där man kan utvecklas och ta sig till nya höjder. Han vill sammanhang som är bra både för enskilda individer och för hela organisationen. I rätt sammanhang vågar vi nämligen lämna våra trygghetszoner. Och det är när vi tar ett kliv utanför våra trygghetszoner som utveckling sker på riktigt.

Stefan Gunnarsson är Grundare av FeedbackAkademin. Han är utbildad organisationskonsult med en Master of Science i "Gestalt in organisation" från Gestaltakademin i Skandinavien. Han forskar även på temat "Hur man kan accelerera grupputveckling med feedback i multikulturella arbetsgrupper?".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta