Hem > Personligheter > Sören Sanz

Sören Sanz

Vårdchef på Södersjukhuset som sett våld i alla dess former

Sören Carlsson Sanz berättar om gatuvåldet och om vad man kan göra för att minska detta och minska brottsligheten i samhället.

Sören Carlsson Sanz är sjukskötare och sedan drygt tio år vårdchef för Södersjukhusets akutmottagning. Sören har arbetat med frågor kring våld se­ dan 1988. Han är bland annat initiativ­tagare till sjukhusets Antivåldsgrupp som arbetar förebyggande mot gatu­våld. Inom ramen för Antivåldsgrup­pen har Sören medverkat till att starta ett konsekvensprogram som vänder sig till ungdomar som begått brott.

År 2000 fick han landstingets största pedagogiska utmärkelse "Gyllene äpplet". Dessutom blev Akutmot­tagningen på Södersjukhuset utsedd till "Årets arbetsplats 2001". År 2002 blev han av tidningen Chef utsedd till årets chef. Han är också författare till böckerna Storstadsvåld 1 och 2 samt till studierna Gatuvåldets ansikte 1 och 2. Sören är en flitigt anlitad och mycket uppskattad föreläsare. Genom åren har han medverkat vid en rad ut­bildningar och delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter vad gäller ledarskapsfrågor respektive åtgärder för att minska brottslighen och öka tryggheten i samhället.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta