Hem > Personligheter > Sigge Eklund

Sigge Eklund

Entreprenör, författare - regissör och producent

Sigge Eklund är en av Sveriges mest uppmärksammade författare och entreprenörer. Han har startat bloggportalen.se och boktipset.se. Men det han kanske är mest känd för är den podcast han gör tillsammans med Alex Schulman.

Sigge Eklund är för allmänheten kanske mest känd för sin och Alex Schulman populära podcast "Alex & Sigges podcast". Podcasten startades sommaren 2012 vann Podradiopriset för "Årets bästa svenska podcast" och nådde i januari 2013 200 000 lyssnare.

Han här även regisserat Filip & Fredriks föreställning "Jakten på den försvunna staden" samt Alex Schulmans scenföreställning "Älska mig".

Parallellt med detta har han arbetat som producent och programledare i tv-branschen. Hans film-blogg moviestheyshouldmake.com har omskrivits i både Hollywood Reporter och Variety.

Han är också en framgångsrik entreprenör, som bland annat har grundat bokförlaget Vulkan (med Linda Skugge och Mikael Storåkers), bloggportalen.se och boktipset.se (i samarbete med Bonniers).

Sigges första genombrott kom redan 2005. Han blev då en av sin generations mest uppmärksammade författare med den självbiografiska debutromanen "Det är 1988 och har precis börjat snöa".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta