Hem > Personligheter > Siduri Poli

Siduri Poli

Från dåtidens innovationer till framtidens möjligheter

Siduri Poli är teknikexperten som identifierar och skapar samhällsförändringar samt är framtidsspanare för Sveriges största medier. Hon föreläser om hur digitalisering förändrar vårt samhället - och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitalisering

Siduri Poli är entreprenören som brinner för att nyttja möjligheterna som digitaliseringen medför för att skapa ett mer demokratiskt och hållbart samhälle. Siduri har ett expertområde inom innovation och digital affärsutveckling samt jobbar med att hjälpa företag och andra entreprenörer att förstå, anpassa och utnyttja de förändringarna som sker i vår digitaliserade värld.

Siduri Poli har en bakgrund som journalist och syns ofta i medier där hon gör framtidsspaningar, lyfter och förklarar nya tekniker samt hur innovationer kommer att påverka våra liv, vårt samhälle och vår värld. Siduri har varit entreprenör sedan 17-års åldern och är medgrundare till flera start-ups. Nu senast demokratiseringsinitiativet Changers Hub, som har kommit att kallas för framtidens skola, som hjälper unga vuxna i Stockholms ytterstad att förverkliga sina idéer. Syftet är att demokratisera framgång och göra det möjligt även för de som inte har växt upp med de rätta förutsättningarna att lyckas. Initiativet har blivit en framgångssaga i sig. Med hundratals medlemmar har Changers Hub tagit en ledande position som plattformen där nya start-up idéer föds.

Siduri Poli skräddarsyr varje föreläsning för att säkerställa relevans och värde. Du kan boka henne för inspirerande föreläsningar bland annat om digitalisering, mångfald, demokrati och affärsutveckling. Siduri Polis talarteknik är inspirerande och engagerande, som lämnar ingen i publiken oberörd.

"En häpnadsväckande föreläsning som fångade publikens intresse och engagemang genom en strukturerad, modern och händelserik föreläsning. Förutom att föreläsa leverar Siduri Poli oerhört viktiga frågeställningar och utmaningar till publiken och samhället i stort. Alla 400 deltagare på vårt event blev gripna och hänförda av Siduris keynote. Hennes sätt att prata engagerar, inspirerar och motiverar. Hon har den ovanliga egenskapen att kunna provocera den inskränkte men samtidigt vinna över dennes förtroende. Jag rekommenderar alla som vill inspireras och få en ögonöppnare att bjuda in Siduri som keynote speaker till ert nästa event" - Leo Heijbel, Head of Marketing, Benify

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta