Hem > Personligheter > Shan Atci

Shan Atci

Moderator, programledare och stå-uppare

Shan Atci kallas ibland en kaxig kurd. Dels för att han är det och dels för att han tycker om att skämta om sådant som är tabu.

Shan Atci är moderator, programledare och stå-upp-komiker som brukar beskrivas som en snygg och kaxig kurd. Har arbetat med radio, TV, i festivaler och i företag och skolor runt om i landet. Hans ämnen är, förutom underhållning, kulturella skillnader, integration och rasism.

Shan vågar stå på scen och skämta om sånt som är tabu. Han tycker att man kan skämta om allting men att det handlar om tajming. Han utgår inte från vad han tror att folk tycker är roligt, utan vad han själv tycker är roligt. Shan Atci vill inspirera och han älskar att roa människor. En sak är han manisk på – man måste kunna improvisera.

"Kärlek och respekt" står det på hans tatuering på armen och det är ett budskap han lever efter och försöker föra ut. Vill man bli av med rasismen måste man se personer som individer och inte som representanter för en folkgrupp. Har man kärlek och respekt kan man komma överens fast man är olika och har annorlunda värderingar och traditioner.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta