Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Lund: 1st • Malmö: 1st • Stockholm: 5st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Tomas Gustafson

Tomas Gustafson

Från passningsskugga till helt fri

Tomas Gustafson har under mer än tjugo års tid arbetat med att stimulera ledare och medarbetare i arbetslivet. Hans idrottsliga bakgrund och långa erfarenhet har gett honom en fantastisk grund att arbeta med individer och grupper som befinner sig i olika situationer. Han vill locka fram potentialen hos varje enskild individ. Det handlar om att föra ett konstruktivt resonemang med sig själv och sin omgivning så att utmaningarna lockar och ger energi.

När: Tor 22 feb, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Sluta låtsas - börja jobba

Hur mycket förlorar vi i effektivitet, produktivitet och resultat för att vi inte är tillräckligt öppna med varandra på jobbet? Vad går vi runt och låtsas en vanlig dag bland kollegor? Att vi håller med chefen? Att vi tycker om att få ärlig feedback? Hur många trista möten sitter vi igenom utan att säga ifrån? Sluta låtsas - börja jobba är en föreläsning om öppen direkt kommunikation, om att höja taket på riktigt och bli ett vinnarlag långt före konkurrenterna.

När: Tis 6 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Jesper Ek

Jesper Ek

Skit i resultatet!

Resultatet kommer sist - Det är därför det kallas resultat. När en verksamhet ska förändras blir det ofta sifferkalas – intäkter, kostnader och resultat hamnar i fokus. Men förändring börjar inte med resultatet, förändring börjar med människor. Som ny chef för Diabetes Care mötte Jesper Ek ett team som tappat sugen och en försäljning där botten gått ur. Det var inget fel på varken produkterna eller strategierna, problemet låg någon annanstans. Lyssna på hur Jesper uppnådde resultat, och det med råge!

När: Fre 9 mars, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Gunnar Söderström

Gunnar Söderström

Våga vara bra

En inspirerande glad föreläsning om hur mycket vi kan påverka oss själva och varandra. Arbetet och vardagen går så mycket lättare med en glad härlig känsla. Gunnars filosofi är att vi presterar som allra bäst när vi tycker något är roligt. Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon.

När: Tor 15 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Emma Blom

Emma Blom

4 trender som kommer att dominera sociala medier 2018

Sociala medier förändras hela tiden, inte bara genom nyheter och uppdateringar från plattformarna, utan för att människors beteende förändras och trender kommer och går. Men det går att förbereda sig och se trenderna innan alla andra. Emma Blom är VD på Social Industries och är en av landets mest kunniga personer inom sociala medier.

När: Tis 20 mars, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00.
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Vägen till framgång och konsten att kunna njuta av den!

En föreläsning med coachen, workshopledaren och författaren Raymond Ahlgren kring rädslor, självsabotage och andra saker som hindrar oss från att uppnå våra mål och de saker som vi verkligen vill ha i våra liv. Raymond Ahlgren har många års erfarenhet som föreläsare och coach inom ledarskap, team, och förändring. Han är även författare och har sommarpratat två gånger.

När: Tor 22 mars, Mingel, dryck och tilltugg från 17.00 Föreläsning 17.45-18.30
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

Fullbokat

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad! Praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Fre 4 maj, Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30-13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta