Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Lund: 1st • Helsingborg: 1st • Malmö: 2st • Stockholm: 6st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Jesper Ek

Jesper Ek

Skit i resultatet!

Resultatet kommer sist - Det är därför det kallas resultat. När en verksamhet ska förändras blir det ofta sifferkalas – intäkter, kostnader och resultat hamnar i fokus. Men förändring börjar inte med resultatet, förändring börjar med människor. Som ny chef för Diabetes Care mötte Jesper Ek ett team som tappat sugen och en försäljning där botten gått ur. Det var inget fel på varken produkterna eller strategierna, problemet låg någon annanstans. Lyssna på hur Jesper uppnådde resultat, och det med råge!

När: Fre 8 sept frukost 07.30 föreläsning 8.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

Anmälan

Svante Randlert

Svante Randlert

Så blir ni medarbetarnas och kundernas förstahandsval

Individen har aldrig varit viktigare Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Människan är med andra ord den mest unika konkurrensfaktorn som finns. Att attrahera, engagera och utveckla rätt människor är inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet. Svante Randlert är Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet.

När: Tis 12 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

John Guthed

John Guthed

Homo faciens – den producerande konsumenten

Om vi är Homo sapiens, den tänkande individen, är nästa generation Homo faciens, den producerande individen. Hur fungerar de, hur når du dem i ett medielandskap som helt kastat om reglerna, och hur visar du att du spelar roll för någon som tycker att de kan allting bäst själv? John Guthed ger dig verktygen till framtidens marknadskommunikation.

När: Tor 14 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Katrine Marçal

Katrine Marçal

Feminekonomi: därför förändrar kvinnors ekonomiska framgång allt

Kvinnor tar plats på arbetsmarknaden på ett helt nytt sätt. Relationen mellan könen har förändrats mer de senaste 60 åren än de 6000 föregående. Vad får det för konsekvenser för ekonomin och för företag? Katrine Marçal (tidigare Kielos) är journalist för Dagens Nyheter baserad i Storbritannien. Hennes bok Who Cooked Adam Smith’s Dinner? är översatt till över fjorton språk och blev utnämnd till en av årets böcker av tidningen The Guardian.

När: Ons 20 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Kristina Keyyo Petrushina

Kristina Keyyo Petrushina

Att kommunicera på social medier

Keyyo är endast 20 år men är en av Sveriges allra största på Youtube och Instagram. Som företag får du reda på: Varför har traditionell annonsering förflyttas så snabbt under de senaste åren? Hur lyckas man egentligen ta sig igenom bruset och exponeras för nya målgrupper? I sin föreläsning ger hon exempel på lyckade och misslyckade samarbeten mellan influencers och företag. Är du nyfiken på hur du kan maximera din marknadsföring på dagens marknad så är denna föreläsning något för er.

När: Fre 22 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad – praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stress, stresshantering, konflikthantering och liknande områden. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat. Mingellunch kvart i tolv, föreläsningen börjar halv ett.

När: Fre 22 sept Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30- 13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

Anmälan

Kristina Paltén

Kristina Paltén

Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit?

Kristina är löparen som i tider när Mellanöstern förknippas med problem och konflikter snörde på sig löparskorna och korsade Iran, en sträcka på 184 mil. Hon gjorde det för att utmana sina egna fördomar och rädslor och bidra till en värld av tillit. Kristina har en fantastisk förmåga att inspirera och hjälpa människor att inse sin egen förmåga och ta steg för att förverkliga sina drömmar. Hon berör på djupet med sina nakna skildringar och sin livsklokskap.

När: Ons 27 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Christian Wass

Christian Wass

Makalösa människa - bli bättre förberedd på förändring

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar? Christian Wass, hittills, största utmaning i tillvaron inleddes när han som tjugoåring dök från en badbrygga, hamnade fel och bröt nacken. Sedan dess är Christian förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. Som föreläsare levererar han alltid sitt budskap med både värme och humor.

När: Fre 29 sept Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg

Samarbetspusslet – vägen till framgång i en digital värld i ständig förändring

Jonas Hammarberg är en av landets mest anlitade konsulter inom digitalt ledarskap. Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och ger i sina föreläsningar en spännande kombination av framtidsinsikt och konkreta steg på vägen, för den som leda den digitala transformationen. Välkommen till denna frukostföreläsning där du garanterat fylls av energi och samtidigt får konkreta tips som kan bidra till att lösa din organisations samarbetspussel.

När: Tor 19 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Anmälan

Frida Boisen

Frida Boisen

Digital succé - Så lyckas du med sociala medier

Hur får du genomslag digitalt? Hur gör du för att nå ut till hundratusentals följare? Frida Boisen, Digital chef på Bonnier Tidskrifter, en av Sveriges mest delade skribenter och hyllade talare går igenom nycklarna till vad som gör en riktig viral. Missa inte denna otroligt energirika och inspirerande föreläsning, maxad med konkreta tips till hur du, ditt varumärke och din affär kan göra digital succé. Afterwork-mingel från klockan fem, föreläsningen början kvart i sex.

När: Tor 16 nov Mingel, dryck och tilltugg från 17.00 Föreläsning 17.45-18.30
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta