Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Malmö: 1st • Stockholm: 7st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Annelie Pompe

Annelie Pompe

Att hitta sin inre styrka

Med ett världsrekord i fridykning till 126 meter på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016, ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande äventyr!

När: Tis 25 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Ami Hemviken

Ami Hemviken

Kul på jobbet – varför och hur?

En upplyftande, rolig föreläsning om gemenskap, relation och kommunikation. Här berättar Ami om de nycklar som finns för att känna mer kraft och energi på jobbet. Vad säger beteendevetenskapen och hur omsätter man det i praktiken? Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Ami var nominerad till Årets talare 2016.

När: Fre 28 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Johnny Sundin

Johnny Sundin

Framtidsplaneten! Trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter.

En inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

När: Fre 5 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Ari Riabacke

Ari Riabacke

Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Dr Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i vår snabbt föränderliga värld, om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå sina mål – i livet och på jobbet. Talarforum, Elite Hotel Academia och Resia bjuder in dig att delta i denna tankeväckande kunskapsföreläsning. Ari kommer garanterat injicera er med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även om ni inte är riktigt säkra. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige.

När: Mån 8 maj, Mingel 17.00 Föreläsning 17.45-19.00
Var: Elite Hotel Academia, Suttungs Gränd 6, Uppsala

Fullbokat

Madeleine Westin

Madeleine Westin

Sveriges klimat i förändring!

Att vårt väder är på väg att ändras är numera ett faktum. Den klimatförändring vi står inför kommer att påverka oss alla snabbare än vi kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleines klimatföredrag fokusera mycket på hur vi i Sverige kommer att behöva anpassa oss och hur förändringarna kommer att se ut och ser ut i olika delar av landet!

När: Tis 9 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Robert Karjel

Robert Karjel

Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Talarforum, Elite Hotels och Resia samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Fre 12 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro

Anmälan

Björn Lindeblad

Björn Lindeblad

Vad kan en skogsmunk lära dig om stress och livsbalans?

I takt med digitaliseringen och globaliseringens framfart ökar också kraven och förväntningarna på oss människor, både på jobbet och på fritiden. Hur kan vi leva och inte bara överleva under pressen att prestera och leverera? Björn Natthiko Lindeblad är civilekonomen från Handels i Stockholm som gick från chefsjobb och lyxliv till meditation och munkliv. Kom och hör av en Sveriges mest uppskattade föreläsare.

När: Tis 16 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman

Då och Nu – gamla och nya medielandskapet

Bingo Rimér, entreprenören och fotografen gör tillsammans med Viktoria Wyckman, entreprenör och VD på kommunikationsbolaget Lejon Media, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal. Hur gör man för att nå ut med sin kampanj i reklamdimman och vad är en bra kampanj idag kontra då?

När: Fre 19 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Ashkan Fardost

Ashkan Fardost

Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tis 23 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Pär Lager

Pär Lager

Det kommunikativa ledarskapet

Pär Lager håller inspirerande och matnyttiga föreläsningar kring hur ledare kan skapa framgångsrika organisationer och företag genom att skapa delaktighet bland medarbetare gällande visioner, mål och värderingar. Du får inspiration, kunskap och konkreta tips och råd om det strategiska kommunikationsarbetet och hur du själv som ledare kan bli en bättre kommunikatör och ledare med kommunikationen som verktyg. En central del i det kommunikativa ledarskapet är att arbeta aktivt med feedback, såväl positiv som att lyfta fram förbättringsområden.

När: Fre 2 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Fullbokat

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Personligheter

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta