Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Malmö: 2st • Stockholm: 7st • Umeå: 1st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad! Stresshantering i arbetsliv och vardag

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Tis 28 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Fullbokat

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Frukost med Kjell A Nordström

Fredagen den 31 mars bjuder vi våra kunder på frukostföreläsning och mingel med en av Europas mest efterfrågade föreläsare. Kjell A Nordström är ekonom, föreläsare och författare och har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han skapar dynamiska och levande föreläsningar genom att blanda sin omfattande akademiska kunskap med sin karismatiska personlighet.

När: Fre 31 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-08.45 Mingel med Kjell A Nordström 08.45-09.05
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Tony Irving

Tony Irving

Life, love and passion – Om livets utmaningar, att hitta sin passion och att till slut våga tro på sig själv

När Tony pratar gör han det med sin fulla energi och entusiasm, bjuder på sig själv till tusen, och bidrar garanterat till att vi som lyssnar får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

När: Ons 5 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Peter Siljerud

Peter Siljerud

Bryt Normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel

Talarforum och Elite Hotels samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Vi vill bjuda in till en föreläsning med Peter Siljerud, en välkänd framtidsstrateg och omvärldsbevakare. Föreläsningen bygger på hans bok ”Bryt Normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel”. Boken beskriver 10 teser som definitivt ställer gamla sanningar överstyr. Detta passar dig som jobbar med HR eller beslutsfattare. Välkommen till en intressant föreläsning och diskussioner där vi serverar dryck och tilltugg.

När: Tor 6 april Föreläsning 16.00-18.30
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

Anmälan

Ida Hult

Ida Hult

Den förvrängda framtiden

Ida Hult drivs av att förstå samtiden och skapa framtiden. Hennes inspirerande föreläsningar handlar om framtid, vision, innovation, konsumenter och digitalisering. Ida Hult började jobba med futurism 2006. Sedan dess har hon varit rådgivare åt några av världens största bolag. Hennes uppdrag som rådgivare är att förutse vad vi ska vilja köpa eller hur vi kommer att agera om 5-10 år. Hennes uppdrag när hon föreläser är att inspirera och underhålla kring dessa frågor. Ida Hult översätter livsstil och beteenden till fungerande affärsstrategier och intressanta berättelser.

När: Fre 7 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Anna Omstedt

Anna Omstedt

Kill your darlings – att ta tuffa beslut som företagare

Anna Omstedt är en av de klassiska internetveteranerna från den första vågen av webben. Hon var medgrundare till sitt första bolag, Tasteline, 1999 när hon fortfarande gick på Handelshögskolan. Ett bolag hon byggde upp till lönsamhet, trots rätt tuffa år efter dotcomkraschen i början av 2000-talet. Hon har sedan dess gått vidare som entreprenör och företagsledare, hon har även erfarenhet från styrelsearbete i många stora företag.

När: Tor 20 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Världens bästa grupputveckling

Vill du ingå i en trött grupp som bara gör det som krävs eller ett självgående team med strålande samarbete och maxade resultat? Grupputveckling är ingen slump, det handlar om val du gör varje dag på jobbet. Vilka val som leder till framgång berättar ledarskapscoachen & UGL-handledaren Elizabeth Kuylenstierna. Elizabeth har många års erfarenhet av att hjälpa grupper och ledare i Sverige, USA och andra länder.

När: Fre 21 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Fullbokat

Annelie Pompe

Annelie Pompe

Att hitta sin inre styrka

Med ett världsrekord i fridykning till 126 meter på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016, ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande äventyr!

När: Tis 25 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Ami Hemviken

Ami Hemviken

Kul på jobbet – varför och hur?

En upplyftande, rolig föreläsning om gemenskap, relation och kommunikation. Här berättar Ami om de nycklar som finns för att känna mer kraft och energi på jobbet. Vad säger beteendevetenskapen och hur omsätter man det i praktiken? Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Ami var nominerad till Årets talare 2016.

När: Fre 28 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Pär Lager

Pär Lager

Det kommunikativa ledarskapet

Pär Lager håller inspirerande och matnyttiga föreläsningar kring hur ledare kan skapa framgångsrika organisationer och företag genom att skapa delaktighet bland medarbetare gällande visioner, mål och värderingar. Du får inspiration, kunskap och konkreta tips och råd om det strategiska kommunikationsarbetet och hur du själv som ledare kan bli en bättre kommunikatör och ledare med kommunikationen som verktyg. En central del i det kommunikativa ledarskapet är att arbeta aktivt med feedback, såväl positiv som att lyfta fram förbättringsområden.

När: Fre 2 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Personligheter

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta