Hem > Personligheter > Sara Henrysson Eidvall

Sara Henrysson Eidvall

Psykolog, författare och chefspsykolog för Mensa globalt

Sara Henrysson Eidvall är en uppskattad föreläsare och talar om: Världens äldsta yrke – ledarens, så tränar du ditt ledarskap. Hon pratar också om IQ – är det smart att vara smart?

Sara har 20 års erfarenhet av att träna ledare och politiker att bli framgångsrika. Hon har skrivit boken Träna ledarskap tillsammans med Årets chef 2009, Palle Lundberg. Hon berättar såväl om nytt från forskningsfronten som om vad ett par hundra tusen år av evolution gör för såväl ledare som följare. En nyckelfråga alla ledare bör ställa sig, om de ska lyckas leda i framtiden, är: Varför ska mina medarbetare följa mig? Inte minst med tanke på att dagens unga vuxna är uppvuxna med tv-spel med upp till 65 positiva förstärkningar i minuten Det matchas inte av ett utvecklingssamtal om året.

Hon är också chefspsykolog för Mensa International. Som sådan stöter hon IQ-test och IQ-frågor från hela världen. Sara Henrysson Eidvall har också själv arbetat med att utveckla test. Ingen enskild egenskap har större betydelse för hur vi får till det i livet. Vad ÄR begåvning egentligen? När visar den sig och hur vet vi om vi har, eller inte har den? Är det smart att vara smart?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta