Hem > Personligheter > Ronn Elfors Lipsker

Ronn Elfors Lipsker

Välkommen till ditt arbetsliv

Ronn Elfors Lipsker är skådespelare och ståuppkomiker med en gedigen erfarenhet av så väl det privata näringslivet som offentlig sektor. Hans insiktsfulla föreläsningar ger både aha-upplevelse och lockar till skratt.

Ronn Elfors Lipskers föreläsningar har varit enormt uppskattade och efterfrågade. Han bakgrund som Stand-Up komiker och skådespelare kommer väl till pass när han pratar om arbetslivet och arbetsglädje. Han har arbetat som chef i både i privata och offentliga sektorn och organisationskonsult i snart 15 år. Han fångar deltagarna och får dem att reflektera över sina och andras beteenden på ett varmt och roligt sätt.

Ronn har arbetat som ledare, både i privat och i offentlig sektor. De senaste 15 åren har han arbetat som konsult - och då mest med förändringsprocesser. Ronn har stor erfarenheter av att hjälpa stora företag och kommuner i deras förändringsarbeten. Bland Ronns kunder kan man hitta Folksam. Posten Brev, Coca-Cola Drycker och Mölndals Stad. Ronn har en bakgrund som skådespelare och regissör, något jag använder sig mycket av i sina seminarier och utbildningar. Under 2012 deltog Ronn som talare på Kommunikationsdagarna och fick betyget "Bästa talare" av deltagarna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta