Hem > Personligheter > Rinnie Crossler

Rinnie Crossler

Kreativa processer genom Lyssnarskap

Behöver du utveckla ditt lyssnande? Eller längtar du att någon äntligen ska lyssna på dig?

Kanske ni på er arbetsplats behöver utveckla den största gåvan vi kan ha och ge, för att skapa ett bättre klimat, effektivare möten, gemenskap, delaktighet och trivsel. För att få gömd kompetens att bli synlig att få alla medarbetare synliga. Utveckla ert ledarskap. Sänka sjukskrivningstalet och tjäna mer pengar!

Söker ni verktyg för att utveckla er kreativitet och känner att det är lätt att köra fast? Rinnie har metoder för att få er att hitta till en källa av outsinlig kreativitet och skaparglädje!

Bakgrund:
Rinnie var med om en utveckling som hon först trodde enbart var personligt, men som sedan blev till en drivkraft så stor att hon måste dela med sig till andra!

Att ha denna kunskap, insikt och erfarenhet utan att dela med sig kändes inte rätt, det hade förändrat hennes liv så i grunden och hjälper henne i alla hennes relationer. Hon har genom detta skaffat sig drivkraft och mod, modet att nu våga utveckla sin fulla potential, mer och mer, modet att ställa sig på scenen, hennes största skräck.

Rinnie har skapat en utbildningsfilm om Lyssnarskap, det kreativa lyssnandet. Rinnie är också en av de 17 inspiratörerna i Annika Doppings bok "Doppings Strykedroppar" och medverkade på Tv 4 med Annikas programserie med samma namn. Rinnie har varit med i tidningarna Trygghetsrådet, Femina, Skandinavien direkt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta