> > >

Pressrelease 2011-02-11

Guldägget fyller 50 år. Komm & hör en kreatör!

Ett samarbete mellan Sveriges Kommunikationsbyråer och Talarforum.

Sveriges Kommunikationsbyråer önskar fira Guldägget 50 år med att bjuda Sverige på kreativitet. Det gör vi genom att ta kreatörer på turné genom Sverige. Under devisen ’Komm & hör en kreatör’, besöker vi parvis byråer, skolor och företag i landet. Härnösand, Östersund och Jönköping är planerade hittills.

– Fem decennier med en tävling som belönar kreativitet är en bra utgångspunkt för många frågeställningar kring just kreativitet. Och vem kan vara bättre på att berätta om det än de som vunnit ett guldägg, säger Jessica Bjurström, vd på Sveriges Kommunikationsbyråer.

På turnén ska kreatörerna prata om kreativitet förstås men också om sina Guldäggsbelönade kampanjer. I samband med föreläsningen kommer det också visas en 15 minuters film gjord av 5 svenska reklam-, design- och kommunikationskolor. Temat på filmen är Guldägget 2061. Vad morgondagens kommunikatörer tror om framtidens kommunikation, 50 år framåt i tiden.

Genom ett unikt samarbete med Talarforum kan kreatörerna bokas till en mindre administrationsavgift*, och förutom resekostnaderna så gör kreatörerna det här pro-bono.

Turnén ’Komm & hör en kreatör’ är ett seminariepass på 60 minuter som önskar inspirera och uppmuntra till samtal om vad kreativitet kan göra.

– Jag är övertygad om att många arbetsplatser kommer uppskatta föreläsningen. Kreativitet handlar mycket om öppna sinnen och nyfikenhet som ju underlättar när man ska lösa problem. Och det är ju bland annat vad många försäljningsavdelningar gör hela dagarna, säger Jessica Bjurström.

Kreatörer:

Daniel Ilic, Creative Director, North Kingdom
Frank Hollingworth, Creative Director, King
Håkan Engler, Planner, TBWA
Jonas Enghage, Copywriter, Forsman Bodenfors
Josephine Wallin, Art Director, Lowe Brindfors
Niclas Carlsson, Copywriter, Lowe Brindfors
Martin Cedergren, Creative Director, Åkestam Holst
Martin Ringqvist, Copywriter, Forsman & Bodenfors
Monica Born, Copywriter, Åkestam Holst
Hedvig Hagvall Bruckner, Copywriter, King
Malin Wikerberg, Copywriter, The Fan Club
Lotta Mårlind, Art Director, Garbergs
Björn Engström, Copywriter, Forsman Bodenfors

För mer information och foton:

Fredrik Sjöholm, Talaransvarig, Mobil: +46-70-365 37 47, E-post:

Talarforum har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. Vi matchar extern kompetens till möten och utbildningar som bidrar till att stärka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft.

Talarforum grundades 1995 och ingår tillsammans med dotterbolagen Speakersforum Finland Eventforum Finland, Talerforum Norge och Taleforum Danmark i koncernen TF Group. I Sverige har Talarforum kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen omsätter 185 miljoner kronor och har drygt 60 anställda.

Kom & hör en kreatör

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta