> > >

Pressrelease 2007-08-17

Annorlunda friskvårdssatsning

På språng mot bättre hälsa och resultat

Det tränas mer än någonsin på Talarforum. Den 18 augusti springer de midnattsloppet med ultradistanslöparen Rune Larsson. Rune är en av Sveriges mest extrema löpare. Han har sprungit tvärs över Amerika, tre gånger har han vunnit det 246 kilometer långa loppet Spartathlon som klassas som världens hårdaste löptävling och han håller många nordiska rekord på löpsträckor längre än maraton.

- Friskvård är viktigt för oss på Talarforum. Varje vecka har vi ett jympapass tillsammans och vi brukar också jogga, powerwalka och ha yoga. Rune är en av våra mest efterfrågade föreläsare och talar om ”Konsten att orka”. Genom sina föredrag inspirerar han många till att leva mer hälsosamt och att börja motionera och det känns verkligen roligt att få springa ett lopp tillsammans med honom. Han är en legend, säger Pär Lager, VD på Talarforum.

Utöver träning, friskvårdsaktiviteter ges anställda möjlighet till personlig utveckling. Personalen lyssnar på många föreläsare och genomgår kontinuerligt utbildningar. Tack vare interna utmaningar som löptävlingar och stegtävlingar som företaget sponsrar stimuleras samarbetet och det stärker vi-känslan. Satsningen ger ett friskare och effektivare företag, lägre sjukfrånvaro och resultatmässigt har Talarforum slagit all time high 2 kvartal i rad.

En annan friskvårdsaktivitet som Talarforum genomfört är ett boxningspass med Paolo Roberto något som fler och fler företag även satsar på för sin egen personal.
- Att anlita en välkänd idrottsprofil för en gemensam aktivitet med efterföljande föreläsning har visat sig vara ett lyckat grepp som gjort succé hos våra kunder, säger Jenny Lexhed, kommunikationschef på Talarforum.

Midnattsloppet är ett av Sveriges roligaste motionsarrangemang fyllt med aktiviteter runt banan, musik och fest. Lördagen den 18 augusti går starten för det en mil långa loppet runt söder i Stockholm.

Ultradistanslöparen Rune Larssons tips för ett lyckat lopp:
- Låt benen sköta sig själva och låt hjärnan ta in den fantastiska upplevelsen. Den största vinsten är själva träningen inför loppet.

För mer information kontakta:
Jenny Lexhed, kommunikationschef Talarforum AB
08-546 535 32, 0707-42 09 83,


Talarforum har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, rådgivare, underhållare och inspiratörer. Vi matchar extern kompetens till möten och utbildningar som bidrar till att stärka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft.

Talarforum grundades 1995 och ingår tillsammans med dotterbolagen Speakersforum Finland Eventforum Finland, Talerforum Norge och Taleforum Danmark i koncernen TF Group. I Sverige har Talarforum kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen omsätter drygt 185 miljoner kronor och har 60 anställda.

Talarforum inför Midnattsloppet
Talarforums lag

Rune Larsson inför Midnattsloppet
Rune Larsson

Paolo Roberto
Paolo Roberto

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta