> > >

Pressmeddelande 2006-11-23

After dinner speakers ny trend vid julbordet

Talare som inspirerar, underhåller och bidrar med tänkvärdheter är efterfrågade när företag och organisationer samlar sina anställda eller kunder till julbord i år. Talarens budskap ska harmonisera med företagsledningens strategi och ge människor kreativa idéer, möjligheter att tänka ”out of the box”.

- Det här är en ny trend som vi ser i år, säger Jenny Lexhed kommunikationschef på Talarforum. Det har blivit ett större fokus på innehållet i mötena när man träffas och det gäller även tillfällen som julbord. Konkurrensen om folks tid är stenhård och det gäller att skapa ett mervärde för både personal och kunder. Maten är god för stunden, men talarnas budskap är något man bär med sig hem.

Några av de talare som är efterfrågade i år är;

Joachim Due-Boje är ingen reklamare, utan bilmeken som berättar varför kunder kör 100 mil till hans verkstad för att serva sin bil. När han och alla andra verkstäder 1991 blev uppsagda från Saaborganisationen, skrev han runt till alla sina kunder och bad om hjälp för att kunna överleva. Det otroliga gensvaret från kunderna gjorde att han fick fortsätta som Saabverkstad. Joachim delar med sig av sina annorlunda idéer vad gäller kundvård som lett till de starka relationer han har med sina kunder idag.

Upptäcksresanden Mikael Strandberg, medlem i The Explorers Club i New York och brittiska Royal Geographical Society har cyklat nära 90 000 kilometer, bland annat från Nordkap till Sydkap från Nya Zeeland till Kairo genom öknar och djungler. Till häst har han färdats genom Patagonien och till fots genom Massajland och nu senast på skidor i extrem kyla längs Kolmyafloden i Sibirien. Med humor och värme delar han med sig av sina äventyr världen över, visar på kreativa lösningar när han stött på hinder och berättar om spännande människor han mött längs sin väg.

Psykologen, tidigare stå-upparen och sommarprataren Per Naroskin har sett att balans i livet är en omöjlighet istället ger han rådet att hålla styrfart. Styrfart är den lägsta nödvändiga hastighet man behöver för att röra sig i önskad riktning. Den som inte har styrfart driver bara med strömmen utan att kunna ta ut en kurs och påverka sin omgivning. Men det är skillnad på att ha styrfart och maxfart! Den som försöker hålla maxfart hela tiden riskerar att köra in i väggen eller att livet bara blir en lång transportsträcka.

För mer information kontakta:

Jenny Lexhed, kommunikationschef Talarforum AB
08-546 535 32, 0707-42 09 83,

Klicka på tumnagelbilderna för att få dem i full storlekKontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta