Hem > Personligheter > Peter Buchar

Peter Buchar

Skidlärare, kroppsterapeut, coach och samtalspedagog

Peter Buchar har som huvudämne mindfulness. Hur man gör för att leva i nuet och därmed bota stress och höja livskvalitén.

Peter Buchar är utbildad skidlärare, massör, kroppsterapeut, samtalspedagog och coach. Han är före detta elitidrottsman i utförsåkning, och tidigare medlem i Svenska freestylelandslaget. Peter är också yrkesutövade konstnär, som i snart tjugo år föreläst och undervisat i Qigong, Tai Chi, Meditation och Kroppsmedvetenhet. Han har tidigare även drivit egna hälsokliniker i Sverige och Spanien.

Peter Buchar´s huvudämne är Mindfullness ; Konsten att vara i nuet, har visat sig vara en effektiv stresshanteringsmetod, som också höjer vår livskvalitet, och vår förmåga att njuta av vardagen. Peter visar mer exakt vad Mindfulness är, och hur man når dit.
Han talar vidare om Tai Chi , Qigong och Meditation, och i ämnet Stresshantering lär han ut hur man gör för att på allvar reducera stressen i sitt liv.
Peter menar att stark fysisk och mental hälsa ligger gömd i självkännedomen. Där ligger samtidigt ett meningsfyllt liv och väntar, och där finns stora möjligheter att finna närvaro, glädje och livslust. Därför gäller det att börja bygga en medvetenhet om vad som egentligen sker i kropp och sinne.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta