Hem > Personligheter > Patrick Pata Degerman

Patrick Pata Degerman

Den ende finske upptäcktresanden

Patrick "Pata" Degerman har besökt jordens mest svårtillgängliga platser på jordens alla kontinenter och kan berätta om alla dessa äventyr.

I århundraden har upptäcktsresanden seglat runt jorden och besökt de mest mystiska och svåråtkomliga platserna. Columbus seglade till Amerika i slutet av 1400-talet, Amundsen nådde sydpolen 1911 och Hillary besteg Everest på 1950-talet. Även om upptäcktsresanden i åratal besökt outforskade platser, finns det ännu en hel del okända områden kvar. Patrick Degerman besöker de områden där troligtvis ingen varit tidigare.

Patrick "Pata" Degerman kan titulera sig, högst antagligen, som den enda finska upptäcktsresanden. Pata har deltagit och planerat flera expeditioner i tiotals länder och besökt alla jordens kontinenter. På dessa expeditioner har han bland annat bestigit åtta outforskade berg, skidat, klättrat och paddlat i outforskade områden på Antarktis, Grönland, Amazonas, Spetsbergen och Himalaya. Pata Degerman arbetar heltid som upptäcktsresande och föreläsare och har bland annat fått pris som årets talare i Finland.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta