Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ove Haugen

Ove Haugen

Stå.uppare, konferencier och föreläsare

Ove Haugen talar om förändringar, privata eller jobbmässiga. Och om hur man övervinner scenskräck, ett problem som drabbar de flesta av oss.

Ove Haugen är föreläsare, konferencier och stå-upp komiker. Ove har dessutom i över ett decennium regelbundet medverkat i Sveriges Radio, i huvudsak som krönikör men även som programledare och medverkar regelmässigt på GT/Expressens kultursida. Hans föreläsningar handlar om förändringar, i såväl stort som smått, och om hur man hanterar nervositet när man tvingas tala offentligt. Stå-upp framträdanden är också ett självklart ämnesval, där favoritämnen är norska, svenska och skandinavers fördomar om varandra.

Förändringar, vare sig det handlar om skilsmässa eller omorganisation på jobbet, är i regel både på gott och ont. Ove menar att en oföränderlig tillvaro inte existerar, utan valet står mellan att genomföra förändringen passivt eller aktivt. Ove Haugen var tidigare som besatt av sin scenskräck, ett inte oväsentligt problem om man vill vara stå-upp komiker. Att tala offentligt är något de flesta förr eller senare konfronteras med och fruktar. Ove kan berätta hur han övervann sin rädsla, och vet att berätta hur man faktiskt kan förvandla den till ren och skär njutning.

Ove Haugen

Ove Haugen

Inspirerande föreläsare

Föreläsare

Inspirerande komiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2