Hem > Personligheter > Oscar Pripp

Oscar Pripp

Docent i etnologi - Kommunikation, mångfald och ledarskap

Oscar Pripps ämnen är bland annat kommunikation, mångfald och ledarskap, liksom entreprenörskap bland immigranter och om alla de möjligheter som finns runt omkring oss.

Oscar Pripp är docent i etnologi vid Uppsala universitet. Oscar har över 20 års erfarenhet av forskning, utredningar, utbildning och samarbeten med myndigheter, företag och organisationer. Han har erfarenheter som utvärderare och forskningschef på Mångkulturellt centrum och han har arbetat som professionell utbildare och föreläsare i två decennier. Hans ämnen är: kommunikation, mångfald, ledarskap - att se sig själv i andras ögon, entreprenörskap bland immigranter: hinder och möjligheter, mångfaldens möjligheter och dolda motkrafter, vad är mångfald och varför ska man ha den?, mångfald inom kultursektorn, skolan och andra samhällssektorer, klass, kön eller etnicitet, interkulturell kommunikation, diskriminering: hur uppstår den och hur kan den motarbetas,
segregationens orsaker och konsekvenser. Inkludering eller exkludering, kulturanalys och kulturbegreppet, rasism och exkludering i vardagen samt kan man lära sig att bli svensk?

Framtidsprognoserna säger att den etniska mångfalden kommer att öka. Vi står inför utmaningen att forma våra organisationer till att bli delar av detta mångfaldssamhälle, och Oscar Pripp menar att alla därför måste lära sig hantera dessa frågor nu.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta