Hem > Personligheter > Mats Agervi

Mats Agervi

Globaliseringsexpert med erfarenhet från multinationella företag

Mats Agervi menar att den globalisering vi är mitt uppe i påverkar oss alla och när den ekonomiska makten förskjuts från väst till de nya tillväxtekonomierna gäller det att inte hamna på efterkälken.

Mats Agervi är globaliseringsexpert och talare med en bakgrund som chef inom multinationella företag under mer än två decennier. Under tre år verkade han t.ex. i Indien med ansvar för att bygga upp IBM: s globala leveransorganisation som under denna tid anställde 38 000 medarbetare och lade grunden för en globalt integrerad affärsstruktur. Mats är fil.mag. i industriell ekonomi med marknadsföring som specialitet. Han föreläser om globaliseringens betydelse för länder, företag och individer, om en platt värld, om offshore och om Indien. Han talar om framtidens företag, om transkulturellt ledarskap och om hur man fungerar som chef under extrema förhållanden.

Den pågående globaliseringen påverkar oss alla. Den ekonomiska makten förskjuts från västvärlden till de nya tillväxtekonomierna. Företag som tidigare varit multinationella utvecklas till globalt integrerade organisationer där arbetsuppgifter flödar fritt till den plast där de bäst kan utföras. Mats Agervi vet av egen erfarenhet hur globaliseringen skapar stora möjligheter, men också hur den kan få företag att ohjälpligt hamna på efterkälken om inget görs.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta