Hem > Personligheter > Markus Torgeby

Markus Torgeby

Löparens Hjärta - Om livsval

Som ung var Markus Torgeby en lovande löpare med drömmar om en karriär inom idrott. Men han hoppade av och levde fyra år i en kåta i skogen och livnärde sig på havregryn.

– Jag är ingen balanserad människa, så jag behöver göra sådana grejer för att få huvudet landa på kroppen. Skogen och mörker och kyla gör att jag tänker bra, säger han. I dag är Markus Torgeby en familjefar, ultralöpare, föreläsare och författare. I boken "Löparens hjärta" och i sina föreläsningar berättar han om sina fyra år i skogen och vad som ledde honom till det extrema livsvalet.

Markus Torgebys mamma fick MS när han var liten, succesivt förlorade hon kontrollen över sin kropp och blev beroende av andra människor. Att uppleva detta har påverkat honom på många sätt och han har ofta tänkt tanken om han skulle bli sjuk som sin mamma, vilken panik det hade varit säger han.

Som 17-åring läste han boken "Skogsliv vid Walden" av Henry David Thoreaus, denna bok påverkade honom starkt och till sist vid 20 års ålder kom han till punkten, att det inte längre gick och att han var tvungen att hitta sin riktning i livet på något sätt. Och det var när han kom ut i skogen som han landade, ensam med mig själv började det som är jag komma fram säger han.

I sina föreläsningar talar han om stress, personlig utveckling, om att hitta sig själv och svaren på sina egna existentiella frågor. Markus Torgeby är en inspirerande föreläsare med en personlig och jordnära berättarstil.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta