Maria Masoomi

Maria Masoomi

Matkonsult, kostekonom, dietist och entreprenör

Maria Masoomi är dessutom författare till annorlunda kokböcker, ledarskribent och engagerad samhällsdebattör.

Maria Masoomi är entreprenör, matkonsult, kostekonom och dietist. Hon är dessutom författare till annorlunda kokböcker, engagerad samhällsdebattör, krönikör i SvD, håller matlagningskurser, ledarskribent i Uppsala Nya Tidning och tillika flitig gäst i radio. Annars lagar hon mat i TV, håller matlagningskurser för kockar, inspirationskurser för personal inom livsmedelshandeln, komponerar maträtter åt landets mattidningar och åt företag som IKEA.

När Maria Masoomi håller föredrag talar hon ofta om sambandet mellan mat och religion, mat och allergier och om olika invandrargruppers matkultur och matvanor. Ett annat ämnesområde som självklart ligger henne varmt om hjärtat är att tala om hennes egen hårda, men imponerande, resa genom livet och i karriären som invandrare från Iran för två decennier sedan. Och trots sina uppenbara framgångar hävdar hon fortfarande att hon ännu inte nått sina mål, även om hon är på rätt väg. Maria Masoomi brukar beskrivas som modig, energisk och inte minst rappkäftig. Trots att hon själv inte anser sig vara någon märkvärdig person, bara en som lyckats göra lite märkvärdiga saker i märkvärdiga sammanhang. Vilket märks under hennes föreläsningar.

Maria Masoomi

Inspirerande utbildare

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2