Hem > Personligheter > Magdalena Athena Kowalczyk

Magdalena Athena Kowalczyk

Magdalena Athena Kowalczyk

Magdalena Athena Kowalczyk

Från Handels till Gladiatorerna

Magdalena "Athena" Kowalczyk är Civilekonomen från Handelshögskolan som gick vidare och blev världsmästare i thaiboxning, entreprenör, podcastvärd och gladiator på TV.

Magdalena pratar om målsättningar och en annorlunda idrottskarriär och försöker förbättra världen i små små steg genom att uppmana folk att inte vara så duktiga hela tiden. Hon är en förebild för många unga och förmedlar att man kan vara både stark och bestämd samtidigt som man är snäll och kvinnlig.

Efter en krokig resa från präktig Handelsstudent till elitboxare och enda kvinna på stora fightergalor på Hovet blev Magdalena handplockad som gladiatorn Athena, stark men kvinnlig och snäll på samma gång. Hon är marknadsföraren från reklambranschen som hoppade av för att följa sitt hjärta som entreprenör inom hälsa och träning.

Magdalena "Athena" Kowalczyk berättar om sina egna erfarenheter av elitidrott, om hur det är att vara ensam kvinna i en traditionellt mansdominerad värld, om företagande utifrån passion, om att krossa fördomar men framför allt konsten att hitta sin egen motivation och driv.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta