Hem > Personligheter > Luftakrobaterna Jimmy och Anna

Luftakrobaterna Jimmy och Anna

Luftakrobaterna Jimmy och Anna

Luftakrobaterna Jimmy och Anna

Internationellt erkända luftakrobater som flyger

Jimmy Andersson och Anna Netterlid är professionella artister och presenterar en spektakulär underhållning som får åskådarna att kippa efter andan. Och vill man, kan man själv få pröva på lite cirkuskonster.

Internationellt erkända luftakrobaterna Jimmy Andersson & Anna Netterlid är professionella artister utbildade i Las Vegas, London samt på prestigefyllda Cirque du Soleil. De har turnérat över hela världen och uppträtt på amerikansk TV i "NBC Today". Jimmy & Anna har 15 års erfarenhet av idrottsutbildning och ledarskap. Tillsammans erbjuder de skräddarsydd och spektakulär underhållning vid galor, banketter, invigningar, middagar och företagsevents.

Behöver ni någon som överräcker en utmärkelse på ett spektakulärt och oförglömligt sätt? Någon som svingar sig i takkronan innan middagen börjar? Eller kanske unika specialnummer som får deltagarna på mässan, festen eller konferansen att tappa andan. Jimmy & Anna förhöjer och förstärker upplevelserna på era evengemang. Skulle ni dessutom vilja ha en workshop där deltagarna får prova på golvakrobatik eller att "flyga" så har ni instruktörerna här! Behöver ni specialeffekter på hög höjd i er produktion? Ett häpnadsväckande inslag som definitivt lyfter showen? Akrobatduon uppträder ofta tillsammans med sångare, musiker och dansare. Jimmy och Anna har erfarenhet av många shower, musikaluppsättningar och liknande produktioner! Från 2009 erbjuder de även en full 25 minuters show med visuella akrobatiska effekter kombinerat med videoprojicering med temat de fyra elementen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta