Lou Rossling

Lou Rossling

Inspiratör som talar om avgörande skeenden i vår barndom

Lou Rossling vill att vi tar tag i våra liv och att vi lär oss att se glädjeämnena och alla möjligheter. Hon inspirerar och får oss att fatta hur viktiga möten med andra människor är.

Lou Rossling är i grunden förskollärare men har arbetat som pedagog och lärare även på lärarutbildningar , i gymnasium och vuxenutbildning. Hon har också varit programledare i radio och TV. Lou är en mångsidig lysande personlighet och föreläsare. Idag är hon en uppskattad föreläsare och inspiratör i arbetslivet. Hon talar på sitt engagerade sätt om hur avgörande skeenden i barndomen kan påverka våra liv som vuxna. Hon får åhörarna att ömsom skratta, ömsom gråta. Lou talar med stor inlevelse om händelser från barnomsorgen och sin egen erfarenhet och får de flesta att känna igen sig. Vi har alla varit barn och vad har vi fått med oss i livet? Hur bemöter vi våra medmänniskor?

Lou Rossling inspirerar oss att ta tag i våra liv, att se glädjen och möjligheterna hos var och en. Med sitt starka engagemang inom barn- och ungdomsverksamheten berättar hon om episoder ur sitt liv, där öppenhet och positivism varit avgörande när rädsla och kontroll velat ta överhand. Vi tillbringar en stor del av dygnets timmar på vår arbetsplats. Med en positiv livssyn och ett bejakande arbetssätt kan man öka arbetsglädjen och göra varje dag till en spännande fortsättning på livet, som både utvecklar och stimulerar kropp och själ.

Vad sker egentligen i mötet mellan människor? Är Du en person som tar eller ger energi? Får Du andra att gnistra och lysa , eller släcker Du människor i Din omgivning? Man måste hela tiden jobba med sina relationer för att skapa ett behagligt arbetsklimat menar Lou. Hon talar om IQ och EQ om intuition och om framtidens arbetsplats för hela människan. Lou har en säregen förmåga att entusiasmera, inspirera och väcka tankar.

Pressbilder

Lou Rossling

Lou Rossling

Aktivitetsledare

Presentationsteknik

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2