Hem > Personligheter > Lou Hedström Bokinge

Lou Hedström Bokinge

Lever du din dröm eller drömmer du du ditt liv?

Är du vd i ditt eget liv? Hur påverkar du människor i din närhet och hur påverkas de av dig? Lever du ditt liv som du hade tänkt dig eller finns det saker du skulle vilja förändra? Lou Hedström Bokinge ger dig verktygen att ta kommandot över ditt liv

I Lou Hedström Bokinges nya inspirationsföreläsning "Lever du din dröm eller drömmer du ditt liv?" får du möjlighet att reflektera över svaren på dessa frågor.

Föreläsningen belyser de mänskliga behov som vi alla behöver tillfredsställa för att må bra. Den beskriver också hur vår självbild och identitet formas samt ger dig inspiration att hitta dina egna inre drivkrafter. Tillsammans knyter ni an till de stora existentiella frågorna om livets mening och mål.

Du erbjuds en annorlunda och inspirerande inre och yttre resa som bygger på den forskning som finns om människans behov och beteende varvat med vackra bilder, musik, dikter och reflektioner om hur Lou själv forcerat sina hinder för att nå sina mål. Personlig utveckling på riktigt med andra ord.

Lou har arbetat som utbildare och inspirationsföreläsare under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Hon har alltid haft en hjärtlig relation till sina uppdragsgivare, kursdeltagare och åhörare, vilket bidrar till att hon är en uppskattad föreläsare, talare och medmänniska.

År 2004 bröt Lou ryggen i en svår ridolycka, vilket har lett till att hon ser livet på ett nytt sätt. Tre år efter olyckan stod hon på Kebnekaises sydtopp tack vare mental målfokusering och insikten om att det bara är hon själv som kan välja vilket liv hon vill leva utifrån sina unika förutsättningar. I sin föreläsning "Från bruten rygg till Kebnekaises sydtopp - på 3 år" berättar hon om sin resa tillbaka till livet... det verkliga livet...

Kunskap är viktigt för Lou! Hon har en civilekonomexamen och skriver, parallellt med sina uppdrag, sitt examensarbete i en teologie kand. och har påbörjat en master i idéhistoria. Övriga kurser: affärskommunikation IHM, UGL och FUGL, psykologi och sociologi.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta