Hem > Personligheter > Lisa Kirsebom

Lisa Kirsebom

Moderator med specialkompetens inom medicin och bioteknik

Lisa Kirsebom är en erfaren moderator som har arbetat med alla typer av uppdrag. Det som gör Lisa unik är att hon har specialkompetens inom medicin, bioteknik, medicinteknik och innovation.

Lisa Kirsebom är vetenskapsjournalist med bas i Malmö-Lund. Med uppdragsgivare över hela landet gör hon allt från tidskriftsreportage till liveintervjuer på scen. Lisa – som är utbildad biolog, journalist och kommunikationsvetare med examen från Lunds universitet – har stor erfarenhet av att vara moderator och hålla samman större arrangemang. Hon är suverän på att skapa god stämning i ett rum, utan att någonsin vika från kravet att lyssnarna ska få med sig något av verklig substans.

Lisa är van att arbeta med såväl ovana scenpersoner som drivna debattörer. Snabbtänkthet och improvisationsförmåga, skärpa och värme är några egenskaper som gör henne till en skicklig och uppskattad moderator. Är du osäker på hur du ska lägga upp evenemanget på scenen? Vill du undvika de värsta fallgroparna och temposänkarna? Inga problem, Lisa hjälper gärna till genom att aktivt delta i planeringen. Hon har gott om idéer och knep för att skapa dynamik, engagera publiken och roa och mjuka upp både talare och lyssnare.

Lisa Kirsebom har agerat moderator och gjort scenintervjuer inom ett stort antal fält. Söker du en moderator med spetskompetens på något område ska du välja henne för evenemang som rör medicin, bioteknik, medicinteknik och innovation.

Lisa Kirsebom har bott i USA och modererar gärna även på engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta