Hem > Personligheter > Lena Lid Falkman

Lena Lid Falkman

Prisbelönt retoriker och forskare

Lena Lid Falkman (tidigare Andersson) talar om hur man motiverar och leder med engagemang och om hur man får en vision att bli levande och fungera.

Lena Lid Falkman är en prisbelönt talare som studerat ledarskap samt teoretisk och praktisk retorik i både Sverige och USA. Hon är forskare och lärare vid Handelshögskolan i Stockholm och disputerade på avhandlingen "Ledarskapande Retorik".

Lena har flera års egna erfarenheter som ledare i värdebaserade organisationer och hon pratar om hur man motiverar och leder med värderingar och engagemang. Vad får en vision att fungera? Varför blir vissa enskilda ledare hyllade? Kan man lära sig att bli karismatisk? Hur får man engagerade medarbetare och hur leder man dem? Hur ska man tala för att bli hörd? Måste ledare vara superhjältar? Det här är bara några av de frågor som Lena Lid Falkman pratar om.

Hon föreläser både om retorik som praktiskt verktyg – hur man kommunicerar och övertygar, men också om retorik som kritiskt analysverktyg för ledarskap och media. Och om vilken makt språket kan ha, och vilket språk makten använder.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta