Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Superunderställ eller offerkofta?

Det är inte alltid man kan välja yttre omständigheter, men du kan alltid välja förhållningssätt till det som sker. Din attityd inte bara klär dig utan kan också genera energi eller orsaka läckage.

Inspiratören Lasse Gustavson vet. Efter en oerhörd arbetsolycka i början på 80-talet kunde han, med viljekraft och god kollegialitet, kämpa sig tillbaka till utryckningstjänst på brandkåren igen. Han blev den förste i Sverige att erhålla utmärkelsen Årets brandman.

Men Lasse ville mer än så. Han började studera motivationspsykologi, mental träning och utvecklande ledarskap. Sen början på 90-talet har Lasse föreläst och gett längre utbildningar i ämnen som handlar om inspiration, kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och djärva mål. Med ett unikt perspektiv, mycket värme och humor, levererar han både ny och tidlös kunskap.

Han är idag utbildad handledare i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- och organisationsutveckling och ICC Coach. Han ger också längre utbildningar i retorik och inre ledarskap.

Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han även föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser runtom i Sverige och Norge. Lasse är engagerande, rolig att lyssna till, men det finns även allvar i hans historia. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken.

Han är idag en klassiker bland våra föreläsare och har genom åren fått oerhört höga och jämna utvärderingar.

Pressbilder

Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Inspiratör

Krishantering

Inspirerande utbildare

Krishantering

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2