Hem > Personligheter > Lars-Göran Karlsson

Lars-Göran Karlsson

Ledarskaputveckling, personlig utveckling och kundvård

Lars-Göran Karlsson talar om ett kundbemötande i världsklass, något som är lika giltigt för företag som för offentliga organisationer.

Efter en karriär inom Mercuri Institutet var Lars-Göran Karlsson en av grundarna till Sällmagruppen. Han har arbetat som konsult sedan 1980 framförallt med ledarutvecklingsprogram, personlig utveckling och inom försäljning och kundvård för olika företag i näringslivet.

Lars-Göran Karlsson föreläser gärna om "Kundbemötande i Världsklass". Det finns ett stort antal människor som INTE anser att de har kund-kontakter, men de flesta verksamheter idag lever i "skoningslös konkurrens". Det gäller inte bara näringslivet utan också den offentliga sektorn. Kommunerna är sedan många år konkurrensutsatta via lagstiftning och landstingen konkurrerar exempelvis med fristående företag om vården. Begreppet "kund" finns alltså inte längre enbart i näringslivet utan i samhället i stort. Varor och tjänster tenderar alltmer att bli väldigt lika varandra. Så när allt – i kundens ögon – verkar vara likvärdigt, vad är det då som skiljer? Lars-Göran Karlssons uppfattning är att det är människorna som är den stora skillnaden.

Lars-Göran är en eftertraktad föreläsare och utbildare runt om i Sverige. På scen är han en stor estradör, tydlig, kompetent och mycket underhållande. Lars-Göran har en humor som verkligen får åhörarna att skratta, inte bara le artigt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta