Hem > Personligheter > Kristina Landgren-Carestam

Kristina Landgren-Carestam

Kristina Landgren-Carestam

Kristina Landgren-Carestam

Ledarskap, teambuilding och kommunikation

Kristina Landgren-Carestam har varit förbundskapten både för Sveriges herrlandslag och damlandslag i innebandy och tagit VM-guld med båda.

Kristina Landgren-Carestam är föreläsare, instruktör och utbildare i innebandy. Innan dess var hon den första kvinnliga förbundskapten för Sveriges herrlandslag som tog VM-guld i innebandy (hon har även varit förbundskapten för damlandslaget som också tog VM-guld för några år sedan, så hon kan jämföra). Kristinas föreläsningar handlar om ledarskap, teambuilding, mål och prestation, kommunikation och personlig utveckling. Dessutom har hon ett och annat att säga om hur man spelar innebandy.

"Man kommer aldrig först om man går i andras fortspår" är ett valspråk som Kristina Landgren-Carestam alltid har försökt leva efter. Hon menar att man måste våga göra på sitt sätt även om det är nytt och ovant. Det spelar ingen roll om det gäller att bygga en ledningsstab inom idrott eller inom någon annan organisation. I båda fallen gäller delaktighet som ett nyckelord. Alla måste våga och få känna att de utvecklas. Att köra en "one man or one woman show" är bara att glömma, om man vill nå ett optimalt resultat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta