Hem > Personligheter > Kenth Åkerman

Kenth Åkerman

Inspiratör, perspektivskapare och coach med stark kundpassion

Kenth Åkerman är en av Sveriges mest rutinerade föredragshållare inom kundservice och kommunikation. Han åskådliggör tankar, idéer och fallgropar på ett mycket underhållande sätt.

Kenth har en stark tro på människan och att vi genom ett bättre ledarskap kan få både gladare medarbetare och lönsammare organisationer. Genom coachning bidrar han till att fler ledare och medarbetare gör ett ännu bättre jobb. Missionen är att få människor att väcka och återupptäcka sin inre potential - för ett bättre liv och arbetsliv. Och för att nå den framgång man är värd!

Kenth Åkerman anlitas ofta som föredragshållare och inspiratör vid kick-off och konferens. Han arbetar med en coachande utbildningsstil som inte brukar lämna någon oberörd. Med en blandning av teori och teater får åhörarna aha-upplevelser och igenkänning för att själva kunna agera annorlunda i mötet med kunden.

Han är utbildad ekonom med inriktning på marknadsföring och har lång erfarenhet som affärsutvecklare, konsult, coach och inspiratör. Kenth Åkerman föreläser och utbildar bland annat inom serviceutveckling, vinnande kundrelationer, coachning, ledarskap och motivation.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta