Karin Winther

Karin Winther

Programledare och digital strateg

Karin Winther är producent, digital strateg, skribent och tv-profil med över tio års erfarenhet av mediebranschen och en rejäl dos digital spetskompetens.

Med sin kunskap hjälper och inspirerar Karin Winther företag och organisationer att utveckla rätt innehåll och sätta smarta, digitala strategier för att nå fram med sitt budskap.

Inom två år beräknas 80% av all internettrafik bestå av videoinnehåll. Det blir därmed viktigare än någonsin att veta hur man med rörlig bild bygger en relation till sin målgrupp, skapar engagemang och bygger långsiktiga relationer – oavsett vilken bransch man jobbar i.

Med över tio år i mediebranschen på företag som SVT, Nexiko, Anagram, Veckans Affärer och Svenska Dagbladet har Karin Winther utvecklat en unik bredd och spetskompetens i roller som digital chef, digital strateg, kreativ chef, producent, programledare och skribent.

Karin Winthers föreläsningar är en guide till hur man jobbar med målgrupper på sociala medier, tar fram rätt typ av innehåll, producerar, paketerar, jobbar med spridning och digital marknadsföring. Med exempel, insikter och handfasta tips baserat på Karins praktiska erfarenhet i mediebranschen får publiken med sig konkreta verktyg, redo för handling.

Karin kan anlitas för föreläsningar, moderator- och konferencieruppdrag samt skräddarsyr föreläsningar för att hitta lösningar på era utmaningar. Hennes erfarenhet som programledare i SVT-produktioner som Kulturnyheterna, Von Svenssons kläder och Hype samt konferencier för Grammisgalan och Guldägget gör henne till en föreläsare och moderator med fingertoppskänsla.

Föreläsningar;
•Så går du från digital ångest till digital framgång.
•Så når du ut med ditt budskap; innehåll, sociala medier och digitala strategier.
•Få järnkoll på sociala plattformar – och vilka som är relevanta på för er.
•10 digitala trender du måste ha koll på.
•Innehåll och kommunikation; Best practice från 10 år i mediebranschen.

Karin Winther

Konferencier som utbildar

Moderatorer med en utbildande profil

Föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2