Karin Bülow Orrje
Fotograf: Karin Boo

Karin Bülow Orrje

Moderator och konferencier

Karin Bülow Orrje är en mycket erfaren moderator och konferencier med stort politik- och samhällsintresse.

Med energi och värme leder hon allt ifrån den lilla konferensen till den stora galan. Karin är nyhetsjournalist och van vid att sätta sig in i olika ämnen - högt och lågt. Karin har en förmåga att få människor att känna sig bekväma och är duktig på att skapa och leda samtal och debatter på scen. Karin blandar gärna sin seriösa journalistiska framtoning med humor och glädje. Hon är väldigt anpassningsbar, enkel att jobba med och gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd.

Karin jobbar till vardags som nyhetsankare. Några tidigare arbetsgivare är TV4 Nyheterna, Nyhetsmorgon och Dagens Industri. Hon är utbildad TV-producent vid Dramatiska Institutet och har studerat journalistik vid Karlstads universitet och Medieinstituet i Stockholm.

Karin bor och verkar i Stockholm sedan 15 år tillbaka - men är född i Jämtland och uppvuxen i Bohuslän. Hon har både stad, land, hav och fjäll i sig. Det finns få miljöer eller sammanhang hon känner sig obekväm i. Hon har med sina tusentals TV-livesändningar i ryggen en trygghet i sitt framträdande som gör att de flesta som anlitat henne genom åren genast kontrakterar henne för fler uppdrag.

Om ni vill lära er konsten att gå igenom rutan/skärmen kan Karin alla knep. Hon kan erbjuda ert företag eller avdelning coachning och många konkreta praktiska tips för hur ni ska få fram ert budskap och samtidigt framstå smartare, proffsigare och snyggare (?!) under era mediaframträdanden och i era egna sociala mediekanaler.

Karin håller i konferenser, events och galor både på engelska och svenska. Karin har bott en tid i Spanien och förstår och pratar hjälplig spanska. Karin har även bott några år i Norge och har kvar flera kopplingar till grannlandet.

Personligen intresserar hon sig mycket för hälso- och livsstilsfrågor. Karin kommer 2020 ut med en träningsbok för gravida. Hon brinner för folkhälsa över lag. Tveka inte att anlita Karin för evenemang som berör dessa ämnen. På fritiden är det friluftsliv och träning som står på agendan; allt ifrån klättring och löpning till yoga och styrketräning.

Letar ni efter en person som kan hantera alla möjliga situationer, ämnen och människor på uppstuds? Vill ni ha en moderator som gör detta med stringens, värme och humor? Då är Karin Bülow Orrje rätt person för uppdraget.

Pressbilder

Karin Bülow Orrje

Karin Bülow Orrje

Fotograf: Karin Boo

Underhållande moderatorer

Ekonomi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2