Hem > Personligheter > Kajsa Sigvardsson

Kajsa Sigvardsson

Att få tillbaka sin framtid

Kajsa Sigvardsson är journalist, kommunikatör och författare med en lång bakgrund på bland annat TV4 och Aftonbladet. 2016 kom hon ut med den mycket uppmärksammade boken " Att få tillbaka sin framtid".

När Kajsa Sigvardsson var nybliven mamma drabbades hon av den kroniska sjukdomen Multiple Skleros, MS, och framtiden såg plötsligt mycket oviss ut. Trots behandling med de senaste bromsmedicinerna accelererade sjukdomen .

Fyra år efter diagnosen fick hon möjlighet att pröva en relativt oprövad och riskfylld behandling för sin sjukdom, stamcellstransplantation. Idag lever hon ett normalt liv, utan medicin och symptom och är fri från den annars livslånga sjukdomen.

Kajsas föreläsning handlar om hur det är att bli sjuk när man står mitt i livet och om revolutionerande medicinska framsteg som kan få stor betydelse för många. Föreläsningen beskriver en livsresa som många kan känna igen sig i – när livet inte blir som man tänkt sig och hur man reser igen. Föreläsningen ger både tankeväckande insikter, ny kunskap och tro på att det omöjliga kan bli möjligt.

I april 2016 kom Kajsa Sigvardsson bok "Att få tillbaka sin framtid" ut och uppmärksammades stort. Bland annat i SVT Rapport, Dagens Nyheter, Amelia, Kvällsposten, Hemmets Journal och ett flertal hälso- och sjukvårdstidningar som Sjukhusläkaren, Vårdfokus och Modern Psykologi.

Sagt om boken:
Det är en fantastisk berättelse, jordnära och fritt flygande samtidigt. Jag är övertygad om att den kommer att läsas av många patienter, anhöriga, vårdpersonal- med stor behållning. - Biträdande överläkare i Neurologi, Skånes Universitetssjukhus

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta