Hem > Personligheter > Josefin Lassbo

Josefin Lassbo

Entreprenör och centralperson i eko-mode rörelsen

Josefin Lassbo talar om hållbar utveckling, ett av dagens hetaste ämnen. Hotbilden, men även möjligheterna, är större i dag än någonsin.

Josefin Lassbo är en uppmärksammad entreprenör och central person i den svenska eko-mode rörelsen. Hennes ämnen är hållbar utveckling, nytänkande, eko-mode, design och entreprenörskap. Med utgångspunkt i sin unika metod "Holistisk Design Princip" inspirerar Josefin Lassbo till nytänkande och ger verktyg som kan appliceras på alla typer av verksamheter, stora som små.

Hållbar utveckling är ett av de hetaste ämnena idag. Vi befinner oss i en omvälvande och spännande tid, en tid där både hotbilden och möjligheterna är större än någonsin och det finns ingen verksamhet, företag, organisation eller privatperson som inte berörs av de kraftfulla förändringar vår jord och vårt samhälle står inför. Vi ser den miljöpolitiska agendan som förstasidesstoff i dagspressen; nu rör klimatet plötsligt oss alla, inte bara "andra" raggsocksklädda gräsrötter. Mycket hänger på vad vi i Västvärlden är beredda att offra, för att få till stånd en bestående förändring; är vi beredda att ändra våra vanor? Vår livsstil? Våra värderingar? Hur vi konsumerar?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta