Hem > Personligheter > Jonas Gardell

Jonas Gardell

En man med många talanger och välkänd av de flesta i landet

Jonas Gardell har varit involverad i det mesta, från böcker till film och TV. Han arbetar med allt från stand-up till föreläsningar.

Jonas Gardell är en man med många talanger och han är dessutom en person som är känd av de flesta här i landet. Han är författare, komiker, sångare, dramatiker, artist, TV-personlighet och kändis. Hans produktion är omfattande och innefattar mängder av böcker, teaterstycken, shower, CD-skivor, manus till filmer och TV-pjäser. Lika omfattande är listan på alla de priser och utmärkelser han fått genom åren. På grund av sin mångsidighet arbetar Jonas med allt från stand-up till föreläsningar om det mesta.

Jonas är troende kristen och tillika teologie hedersdoktor och den officiella motiveringen ger en god bild av de ämnesområden som berör honom och som han behandlar i sin litterära verksamhet: "Genom hela hans författarskap finns en fokus på marginaliserade människor i utanförskap, som genomsyras av försvar för mänsklig värdighet och mänskliga rättigheter. Få människor kan som han samla människor över generationsgränser och kombinera humor och allvar med en träffsäkerhet som gör honom till en viktig samhällskommentator och kritiker."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta