Hem > Personligheter > Johan Stenebo

Johan Stenebo

Sanningen om IKEA

Johan Stenebo jobbade nära en av vår tids ikoner, Ingvar Kamprad. Han slutade och skrev en bok om hur IKEA fungerar som ger en inträngande bild av varför IKEA är så stora, men också om varför man inte är större.

Johan Stenbo har jobbat med internationell retailing på IKEA i 20 år bland annat som internationell varuhuschef, vd för riskkapitalbolaget IKEA Green Tech AB och som assistent till Ingvar Kamprad själv. Johan är civilekonom från Uppsala och nu författare till den uppmärksammade boken Sanningen om IKEA. Johans ämnen är Ingvar Kamprad – människan och myten; hemligheten bakom IKEA:s framgångar; hur IKEA byggt sin ogenomträngliga fasad; bakom fasaden – miljöbrott och unkna attityder; världens starkaste företagskultur – sektliknande? IKEA efter Ingvar, det goda företaget – en ouppnåelig verklighet?

I sin bästsäljande bok Sanningen om IKEA ger Johan Stenebo den första insiderskildringen någonsin av ett av världens största detaljhandelsföretag med en årsomsättning på över 250 miljarder SEK, 400 miljoner kunder och en katalog som sprids till över 300 miljoner hushåll. Ett företag väldigt få vet särskilt mycket om. Sina föredrag bygger Johan Stenebo på de två decennier han tillbringade in heminredningsjätten. Från björkskogarna i nordligaste Kina, till de opublicerade skandalerna och till Ingvar Kamprads geniala ledarskap av sitt företag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta