Hem > Personligheter > Johan Plate

Johan Plate

Föreläsaer om prestationer och hur vinnare skapas

Johan Plate har en bakgrund inom idrotten, som lärare och mental rådgivare åt många elitidrottsmän.

Att prestera är en komplicerad process som beror på många olika faktorer. Psykologiska processer är en viktig del i det hela. Johan Plate är en av pionjärerna inom prestationspsykologi i Sverige. Han var med och tog initiativet till att starta Forskningsgruppen för Idrottspsykologi i Stockholm och var även med och grundade SIPF (Svensk Idrottspsykologisk Förening).

Johan Plate har studerat pedagogik, sociologi och psykologi sedan 1984 och han gick forskarutbildningen på Lärarhögskolan i Stockholm. Han har jobbat som idrottslärare och pedagog på samtliga skolstadier. Han var i över tio år anställd på Bosön Elitidrottscentrum. Numera är han konsult och idrottspsykologisk rådgivare på heltid.

Johan Plate arbetar inte bara inom idrotten. Han coachar, vägleder och inspirerar likaså företag och organisationer. Denna form av verksamheter är en ständigt växande marknad med ett stort behov av den mentala rådgivningen som utgör ett kraftfullt verktyg. Johan Plate är medlem i SOK:s mentala rådgivargrupp och har skrivit många böcker på temat prestationspsykologi, bl.a. "Möta motstånd" tillsammans med Thomas Fogdö.

Johan ger såväl teoretiska som praktiska redskap till att verkligen förstå vad som menas med prestation och nå framgångsrika resultat

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta