Hem > Personligheter > Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren

Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren

Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren

Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren

Hur man reducerar åtgången av energi i byggnader

Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren har stora specialkunskaper inom området passivhusarkitektur - som de även vunnit pris för - och som de gärna delar med sig av.

Idag går 34% av energianvändningen i Europa åt till att värma upp våra byggnader, detta är mer än energiåtgången för tex transporter. Att minska energianvändningen för uppvärmning av bostäder är därför en mycket viktig åtgärd för att få en effektivare energianvändning och mindre utsläpp av växthusgaser. Trots att det idag finns teknik som möjliggör en lägre energiförbrukning sker nybyggnation oftast enligt konventionella principer och med traditionella värmekällor. Detta kan vi tillsammans ändra på!

I ett passivhus behöver man inget dyrt uppvärmningssystem. Istället har man bättre fönster, dörrar och isolering än ett normalt hus. Totalt blir passivhuset bara ca 3% dyrare än ett normalt hus, men har bara ca en tiondel så stor uppvärmningskostnad. Det tar inte många år innan detta blir en lönande affär!

Joakim Kaminsky och Fredrik Kjellgren med specialkunskap inom området passivhusarkitektur var vinnare av den internationella arkitekttävlingen för ny dansrestaurang i Falsterbo 2006. De mottog Carl Larsson stipendiet 2008 var vinnare i tävling för passivhus inför bo dagarna 2009 i Kristianstads kommun.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta