Hem > Personligheter > Jerker Arrhenius

Jerker Arrhenius

Vinexpert, licentiatexamen i vinjuridik och vinekonomi

Jerker Arrhenius är mångårig chef för Systembolagets vinprovningar och han är även författare, föredragshållare och utbildare i vinkunskap. Dessutom är han, förstås, en av landets skickligaste vinprovare.

Jerker Arrhenius är vinexpert. Han har en licentiatexamen i vinjuridik och vinekonomi från Frankrike, en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala med inriktning på vinmarknadsföring och även en magisterexamen i statsvetenskap från Frankrike. Jerker är en av Sveriges mest erfarna vinprovare och mångårig chef för Systembolagets dryckesprovningar. Han är författare, skribent och mångårig utbildare och föreläsare runt ämnet vin. Jerker Arrhenius ämnen är lär känna ett vinland, kända vindistrikt, starkvin, gröna druvsorter, blå druvsorter, konsten att kombinera mat och vin samt hur man lär sig att prova vin.

Vin är allt i en flaska – njutning, social kompetens, mångtusenårig historia, ett vanligt skäl till att folk möts och blir förälskade. Vinet är med andra ord centralt i vår kultur och i våra möten. På affärsmiddagar är mat och dryck ofta det gemensamma samtalsämnet. Då är det skönt att kunna tillräckligt mycket för att inte känna sig utanför. På konferenser är det viktigt att också få tid till lagom långa aktiviteter som inte kräver regnställ och fysisk ansträngning.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta