Jerker Arrhenius

Jerker Arrhenius

Vinexpert, licentiatexamen i vinjuridik och vinekonomi

Jerker Arrhenius är mångårig chef för Systembolagets vinprovningar och han är även författare, föredragshållare och utbildare i vinkunskap. Dessutom är han, förstås, en av landets skickligaste vinprovare.

Jerker Arrhenius är vinexpert. Han har en licentiatexamen i vinjuridik och vinekonomi från Frankrike, en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala med inriktning på vinmarknadsföring och även en magisterexamen i statsvetenskap från Frankrike. Jerker är en av Sveriges mest erfarna vinprovare och mångårig chef för Systembolagets dryckesprovningar. Han är författare, skribent och mångårig utbildare och föreläsare runt ämnet vin. Jerker Arrhenius ämnen är lär känna ett vinland, kända vindistrikt, starkvin, gröna druvsorter, blå druvsorter, konsten att kombinera mat och vin samt hur man lär sig att prova vin.

Vin är allt i en flaska – njutning, social kompetens, mångtusenårig historia, ett vanligt skäl till att folk möts och blir förälskade. Vinet är med andra ord centralt i vår kultur och i våra möten. På affärsmiddagar är mat och dryck ofta det gemensamma samtalsämnet. Då är det skönt att kunna tillräckligt mycket för att inte känna sig utanför. På konferenser är det viktigt att också få tid till lagom långa aktiviteter som inte kräver regnställ och fysisk ansträngning.

Jerker Arrhenius

Utbildare med ämnesexpertis

Underhållande föreläsare

Underhållande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2