Hem > Personligheter > Jan Sigurd

Jan Sigurd

Förbättra ditt skrivande

Känner du att du vill få en chans som vuxen att bli en säkrare skribent? I jobbet eller inför vänner, barn och barnbarn. Om du vill "skriva ditt liv", få till en elegant presentation eller rapport så kan Jan Sigurd få dig att växa och utvecklas.

Vill du öka din skrivkompetens och bli en säkrare skribent? I jobbet eller inför vänner, barn och barnbarn.

Antingen du vill "skriva ditt liv", få till en elegantare presentation eller rapport kan detta föredrag vara en möjlighet för dig att växa och utvecklas. Författaren och skrivarpedagogen Jan Sigurd lär dig verktyg och insikter i skrivkonsten som höjer din medvetenhet och gör dig skickligare med pennan. Med exempel från Hemingway till modern journalistik illustreras grepp och begrepp inom skrivhantverket på ett sätt som garanterat blir en ögonöppnare, skapar självtillit och inspiration.

Jan Sigurd är författare med tioårig erfarenhet som skrivarlärare och -coach vid Lunds Universitets tvååriga Författarskola, 15 år som kurslärare i skrivande på folkhögskolor, bland annat Fridhems folkhögskolas sommarkurser, såväl som i Toscana och Spanien. Han är numer även huvudlärare med linjeansvar för Sörängens folkhögskolas ettåriga Författarlinje.

Jan har fått 20 böcker publicerade, däribland en essäbok om Hemingway, en deckartrilogi (Tillsammans med Hans Vennersten), två romaner, en barnbok, en bok om te och skrivkonsten samt över 100 noveller. Har också skrivit för SVT Drama (Kusiner i Kubik), Radioteatern, för scenen samt texterna till Monica Zetterlunds sista CD med originalmaterial, "Det finns dagar".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta