Hem > Personligheter > Houman Sebghati

Houman Sebghati

Rapartist och föreläsare

Houman Sebghati är musikern, poeten och läraren som inte lämnar någon oberörd. En kille som gick från stökig tonåring till hyllad rapartist, radiopratare till gymnasielärare.

Houmans föreläsningar är en bro mellan generationer och kulturer. Han fångar sina lyssnare som ingen annan, oavsett om publiken befinner sig i Tensta eller på Lidingö. Han är en naturkraft och en frisk vind på riksnivå för den vanliga svenskens medvetande.

Som musikartist har han lämnat ett avtryck på den svenska musikscenen som är säreget. Sveriges Radios musikjournalister Mats Nileskär och Ametist Azordegan har kallat musiken för "kultförklarad" och att "mer genuint än såhär blir det inte". Houman hjälpte till att forma karriärer åt Linda Pira och Finess. Samarbeten inkluderar Timbuktu, Ison & Fille, Daniel Lemma och Petter. Houmans senaste album hyllades av en enad kritekerkår.

Som föreläsare drar Houman nytta av sin Lärarexamen i historia. Hans enastående och unika pedagogik som tar avstamp i hiphopmusiken inspirerar både gamla och unga. Det djupa allvaret blandas med stora känslor av glädje och lycka. Houman har förmågan att rycka med sig alla i ett rum oavsett om det handlar om att underhålla eller utbilda.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta