Hem > Personligheter > Hedvig Hagwall Bruckner

Hedvig Hagwall Bruckner

Guldäggsbelönad Copywriter och lärare i reklamkommunikation

Hedvig Hagwall Bruckner har erfarenheter från tidnings- och pr-branschen och började på reklambyrån Forsman & Bodenfors som copywriter 1998.

Hon jobbar idag på reklambyrån King – mest känd för ICAs reklamsåpa. Under sina 13 år i reklambranschen har Hedvig arbetat med flera av Sveriges största varumärken som Volvo, IKEA, Åhléns, Gröna Lund, Toyota, Lindex, SCA, OKQ8, Max och SJ. Hon har belönats med guld- och silverägg och i internationella tävlingar som Clio, Epica och Eurobest.

Hon är utbildad på RMI Berghs och på Stockholms Universitets Kulturvetarlinje med filmvetenskap och idéhistoria som huvudämnen. Hon undervisar regelbundet på de ledande reklamskolorna i reklamkommunikation och copywriting. Ämnen Hedvig Hagwall Bruckner föreläser om är hur man skapar förutsättningar för framgångsrik kreativitet, om att leda kreatörer och om reklam och PR – vad är skillnaden egentligen och vem ska göra vad?

"Det finns så många uppfattningar och idéer om hur man ska lyckas med sin reklam. Där förekommer till exempel ofta tanken om att den "vassa kreatören" är räddaren. Jag vill nyansera det lite och berätta om allt annat som måste till för att man ska nå framgång. Det är omöjligt att lyckas hur smart kreatör man än är, om inte resten av förutsättningarna finns där."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta