Hem > Personligheter > Harald Moe

Harald Moe

PartyMarketing - Marknadsföring av företag

Harald Moe använder gärna fester som marknadsföringsinstrument och driver en reklambyrå som specialiserat sig på kommunikation och affärsutveckling inom måltidsbranschen.

Förr var det marknadsavdelningen som ensam skötte företagets marknadsföring. Idag är det annorlunda. Man börjar alltmer inse att allt ett företag och dess personal gör och säger, är kommunikation och marknadsföring. Allt! Glappet mellan företagsledningens ord, reklamen och vad kunden möter i verkligheten, är ofta stort. Marknadsföringen måste integreras och bedrivas på alla nivåer och av alla anställda i företaget.

Harald Moe berättar sina tankar om hur marknadsföringen kan bli mer effektiv genom att använda Festen som metod. Han kallar metoden för PartyMarketing och den bygger på att göra en lyckad fest, och att framgångsrikt marknadsföra ett företag är samma sak och bygger på samma princip. Allt måste samspela.

Harald Moe driver Lajm Mat- och reklambyrå, en reklambyrå specialiserad på kommunikation och affärsutveckling inom måltidsbranschen. Innan dess arbetade han som konsult inom detaljhandeln, dagligvaruhandeln och restaurang. Han har arbetat som produktgruppchef, försäljningschef, regionchef och säljare inom detaljhandeln. Han har dessutom skrivit boken Partymarketing, som beskriver Festen som en metafor för mer framgångsrik marknadsföring.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta