Hem > Personligheter > Hanna Zetterberg Struwe

Hanna Zetterberg Struwe

Konsult i strategisk kommunikation - Engagerad samhällsdebattör

För många är Hanna Zetterberg Struwe kanske mest känd som Ronja Rövardotter i Tage Danielssons film, men hon är nu en engagerad samhällsdebattör och före detta riksdagsledamot för vänsterpartiet.

Konsult i strategisk kommunikation med huvudsaklig inriktning på idéburna frågor och opinionsbildning. Samhällsdebattör och riksdagsledamot för vänsterpartiet 1994 – 1998. Innan dess förmodligen mest känd som Ronja i Tage Danielssons filmatisering av Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter. Hanna Zetterberg Struwe föreläser om opinionsbildning och påverkan, om medier, kommunikation och jämställdhet och arbetar även med kreativa diskussioner om vilken framtid vi är på väg emot.

Hanna Zetterberg Struwe är en person vars kompetens och erfarenheter sträcker sig över ett brett område. Hon har bland annat arbetat som barnskådespelare, lokalvårdare, riksdagsledamot och teaterproducent. Hon är också känd som samhällsdebattör. Samhällsfrågor har alltid intresserat henne liksom engagemanget kring frågor om jämställdhet, miljö och demokrati.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta