Hem > Personligheter > Greger Jonsson

Greger Jonsson

Mannen som springer för livet - Hur en missbrukare bejakar livet

Greger Jonsson har gått från alkoholmissbruk till att bli maratonlöpare i elitklass. Han vet att berätta om en tuff resa och att man kan lyckas bara viljan finns.

Greger Jonsson springer för livet. Det var löpningen som räddade honom från en säker död. Springandet förvandlade en försupen missbrukare till en vältränad livsbejakande person.

Greger Jonssons väg ur missbruk till elitmaratonlöpare är helt sensationell. Han har inte tagits om hand i kostsamma avgiftningsprocesser. Greger köpte ett par billiga gymnastikskor på ICA och började springa. Greger har en sund syn på missbruk. Visserligen kan säkert inte alla komma ifrån missbruk på samma sätt, men Gregers budskap är att den egna viljan är avgörande. En kontroversiell del i Gregers budskap är att han inte vill kalla sig nykter alkoholist utan f.d. alkoholist. Han har själv använt den träffande bilden, att om han har varit förkyld, kallar han sig inte för "friskförkyld" resten av livet .

Möt Greger Jonsson från Arvidsjaur, en gång stämplad som kronisk alkoholist, men idag frisk och sund. Allt är möjligt...

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta