Göran Edman

Göran Edman

Expert på Japan, kultur, företagande och människor

Göran Edman har i decennier arbetat med relationerna mellan svenskar och japaner och försökt förebygga och mildra de krockar som oundvikligen uppstår. Han har i Japan varit såväl VD för dotterbolag som diplomat.

Göran Edman har i 25 år arbetat som "Japansk krockkudde", dvs. försökt identifiera, förebygga och mildra de stötar och motgångar som ofrånkomligen uppstår i relationer mellan svenskar och japaner. Han kan även beskrivas som affärsutvecklare, kommunikatör, förändrare och start-up specialist. Göran har en omfattande näringslivserfarenhet av Japan, som vd för dotterbolag till stora börsföretag och diplomaterfarenhet som chef för olika svenska institutioner i landet. Göran Edman talar bl.a. om hur japaner fungerar med utlänningar, om japansk förhandlingstaktik och sätt att göra affärer och om hur japanska företag fungerar från insidan. Han talar även initierat om vardagsjapanen – långa, roliga, törstiga japaner; finns dom?

Göran Edman berättar insiktsfullt om vad som besökaren, affärsmannen, forskaren, immigranten och turisten kan möta under sin tid i Japan. En mosaik av personliga och fristående situationer som bildar ett förklarande mönster till varför japaner säger som dom säger, gör som dom gör och vad dom egentligen menar.

Göran Edman

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Kommunikation & Bemötande

Mångfald

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2