Hem > Personligheter > George Scott

George Scott

Boxare av världsklass - Tränare och gymnastikledare

George Scott har mångder av medaljer i boxning, från SM-guld till OS-silver. Numera arbetar han med aktiviteter på företagsevents och kickoffer.

Boxaren George Scott, tidigare George Cramne, föddes i Liberia och har en gedigen meritlista bakom sig, OS-silver 1988 och 5 SM-guld innan han blev proffs 1991. I oktober 1995 blev George Scott världsmästare i lättvikt, då han vann WBU-titeln efter en seger mot amerikanen Rafael Ruelas.

George började sin karriär i BK Rapid i Västerås, men han har även boxats för IF Linnéa och Djurgårdens IF. Georges tränare var igen mindre än Mohammed Ali´s legendariska tränare Angelo Dundee. Scott tränar regelbundet idrottspersonligheter och är dessutom aktiv som tränare och ledare på företagsevents och kickoffer.

Geotge föreläser främst om hur idrotten kan förhindra att ungdomar hamnar på fel spår, om hur livet är som elitidrottsman, om karriären som boxare och om livet som adoptivbarn.

Han delar med sig av sina framgångar och motgångar och berättar om vad som krävs för att lyckas. George berättar om sina möten med personer som Mohammed Ali eller om återföreningen med sin adoptivmamma - ett stort livsspann! För åhörarna väntar skratt, eftertanke och funderingar och ingen lämnas oberörd.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta