> >

Frågor & svar

Vad gör ett kunskapsföretag som Talarforum?

Den del av Talarforum som arbetar med talare, matchar talare, utbildare, experter och inspiratörer till våra kunder. Det var så Talarforum startade (därav namnet). Men vi gör också många andra saker. Vi organiserar utbildningar, events, seminarier, problemlösningar, konferenser och workshops.

Vad utmärker en professionell talare?

Budskap. Det räcker inte med att deltagarna underhålls för stunden. De måste ges något att tänka på också. Något att reflektera över. De måste stimuleras, provoceras, inspireras och motiveras.

Vi håller oss ständigt ajour med vilka duktiga talare som finns på marknaden. Det är vårt kompetensområde och vårt bidrag till ett framgångsrikt evenemang.

Vad kostar era tjänster?

Det är olika för varje gång eftersom det beror på vad för slags arrangemang det gäller, vilken eller vilka talare som engageras och så vidare. I samtliga fall är vårt arvode inräknat i det totala pris vi anger. Läs mer om priser.

Varför inte hitta en talare, utbildare eller expert på egen hand?

Vi vet vilken talare/utbildare/expert som passar för vilken målgrupp och i vilket sammanhang. Vi öppnar dina sinnen och kommer med kreativa lösningar som du inte tänkt på själv.

Varför inte anlita talaren, utbildaren eller experten direkt om jag vet vem jag vill engagera?

Resultat. Vi ser till att talaren går igenom syfte, mål och innehåll med er för att uppnå bästa resultat.

Säkerhet. Vi är en stor uppdragsgivare åt talare och de är måna om att ha en bra relation med oss. Inför varje gång skriver vi kontrakt med talaren inför det specifika uppdraget. Vi vet kunder som engagerat talare på egen hand och det har hänt att talarna i sista stund hoppat av för att de fått andra mer intressanta uppdrag.

Garanti. Ibland händer det att talare blir sjuka och Talarforum kan alltid finna en ersättare.

Tid. Du spar väldigt mycket tid genom att anlita Talarforum.

Kan jag lita på era förslag?

Hur vet jag att ni rekommenderar de personer som passar mig bäst?
Svaret är obundenhet och utvärdering. Vi har inga anställda talare, utbildare, konsulter eller andra experter utan väljer alltid de som passar uppdraget bäst. Vi väljer dessutom alltid personer som är noggrant utvärderade och som vi vet vad de kan prestera.

Jag har aldrig anlitat en extern talare eller utbildare förut. Hur gör man?

» Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta