Hem > Personligheter > Emilie Nyman

Emilie Nyman

Vi kommunicerar mest med kroppen - Därför är det bra att veta hur

Emelie Nyman är teaterpedagog och vet att kroppspråket förmedlar mer information än det vi säger till varandra. Och vill man förmedla ett budskap som går hem gör man bäst i att slipa på sin presentationsteknik.

Vad har sagts i ord och vad har egentligen förmedlats? I en dialog mellan en eller flera parter är det kroppen som är den största kommunikatören. Kroppen kan uttrycka något helt annat än vad vi säger i ord. Emilie Nyman har mer än 10 års erfarenhet av ledarskapsutbildning i kroppsspråk och kommunikation.

Emelie är teaterpedagog och har bland annat gästundervisat på Teaterhögskolan. Hon gör kursdeltagarna medvetna om sitt eget kroppsspråk och vad de signalerar. Syftet är att underlätta kommunikationen mellan två eller flera personer. Emilie Nyman anpassar gärna workshopen efter kundens behov. Hon kan till exempel hjälpa deltagarna att bli bättre på att tala inför publik, presentationsteknik och konflikthantering.

Kursdeltagarna gör övningar som uppmärksammar hur vårt kroppsspråk uppfattas av andra och får verktyg till att förbättra vår kommunikation. Emilie Nyman bjuder på en lekfull timme eller en halvdag. Skratt och nya kunskaper utlovas!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta