Emanuel Karlsten
Fotograf: Stina Stjernkvist

Emanuel Karlsten

Lyckad digitalisering - en karta till framgång på nätet

Alla finns på internet, men varför är det så få som lyckas? Kanske för att de flesta missförstår vad internet är. Det är inte hashtags, publiceringstider eller ens innehåll - utan relationer.

I en värld där auktoriteter och fakta tappat betydelse har relationer blivit vår viktigaste valuta. Det förändrar logiken för hur företag bygger en långsiktig, framgångsrik närvaro på nätet.

Journalisten Emanuel Karlsten är en av Sveriges mest meriterade och anlitade föreläsare om digitalisering. Han har utarbetat digitala strategier med några av Sveriges och världens största mediehus och företag. Emanuel Karlsten fokuserar på människans digitala beteenden, snarare än det tekniska. Vi bryter pedagogiskt ned vad internet är, för att bygga förståelse för hur man bygger framgång för sig själv eller företaget.

Idén är att alla människor redan har beståndsdelarna för att lyckas på internet. Vi behöver bara förstå hur de ska användas.

Föreläsningarna är tempofyllda och exempelfokuserade. De berör digitaliseringen som helhet, men skräddarsys också utifrån ditt företags förutsättningar.

Exempel på innehåll:
• Glöm sociala medier - internet handlar om att paketera för 4 beteenden.
• Internet är en mingelfest - så varför står du och ropar?
• Därför lyckas influencers - och det kan vi lära från dem.
• Skapa nyckeltal för din digitala strategi.
• De unga och internet - varför gör de så konstiga saker?

Emanuel Karlsten är journalist, krönikör i GP, Breakit och programledare i Sveriges radio P1. Han är tre år i rad listad som en av "Framtidens mäktigaste" av TCO, och " en av Västsveriges mäktigaste" av tidningen GT. Han driver Sveriges största mediepodd och är ordförande i Medieakademin som årligen listar Sveriges mäktigaste sociala medier-konton genom Maktbarometern.

Pressbilder

Emanuel Karlsten

Emanuel Karlsten

Fotograf: Stina Stjernkvist

Värderingar

Föreläsare

Social Media

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2