Fotograf: Teemu Hallamaa

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskap, medarbetarskap. arbetsglädje, teambuilding och kommunikation

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, medlare, krishanterare och handledare i nationella och internationella ledarskapsutbildningar. Bland hennes kunder finns både stora internationella företag, nationella koncerner och organisationer. Hon arbetar även med kurser i kommunikation och ledarskap för chefer, med grupputvecklingsprocesser för grupper som hon handleder, medling i arbetsrelaterade konflikter, samt med terapi och krishantering för privatpersoner. Elizabeth ingår i ett nationellt nätverk av akuta krishanterare samt är UGL-handledare (Utveckling för grupp och ledare, Försvarets välrenommerade ledarskapsutbildning). Gemensamt för alla hennes olika uppdrag finns passionen för människor, relationer, kommunikation, beteenden och att få bidra till att göra skillnad.

Elizabeth Kuylenstierna föreläser i Sverige och internationellt. Framför allt då i USA, men även Canada och många länder i Asien. Hon handleder och coachar lednings- och medarbetargrupper på olika nivåer, främst i Sverige med även i USA. Elizabeth var nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna.

Hennes ämnen är bla ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, kommunikation, förändring, motivation, bemötande, grupputveckling, konflikter, krishantering, härskartekniker, samarbete, hur du skapar goda relationer i en arbetsgrupp etc. Hon talar även om attityder på arbetsplatser, om hur du får ditt företag att lysa tack vare stolta medarbetare och om hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har även skrivit de bästsäljande fackböckerna "Framgång med feedback", "Tala är guld", "Good enough", "Svartsjukeakuten", "Bli fri från din perfektionism" och "Good enough för föräldrar". Böckerna utges både i Sverige och andra länder som Tyskland, Brasilien, Ryssland, Estland, Norge och Indien.

Sedan 15 år tillbaka arbetar hon även ideellt, framför allt med utsatta barn och ungdomar. Hon har under många år varit engagerad i BRIS och Ecpat, och arbetar just nu för Tjejzonen med hjälp för flickor från 10 år. Hon har även drivit egna insamlingsprojekt för hemlösa kvinnor.

Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Hon bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och medverkat i alla media i Sverige, såsom Skavlan, Nyhetsmorgon, Fråga Doktorn och varit Sommarpratare i P1 2009.

Föreläsningar med Elizabeth Kuylenstierna är exempelvis:
- Världens bästa kommunikation
- Världens bästa arbetsglädje
- Världens bästa feedback
- Världens bästa ledarskap
- Världens bästa grupputveckling

Lyssna på Elizabeth Kuylenstierna

Sluta låtsas - börja jobba

Vill du bli inbjuden?
Hur mycket förlorar vi i effektivitet, produktivitet och resultat för att vi inte är tillräckligt öppna med varandra på jobbet? Vad går vi runt och låtsas en vanlig dag bland kollegor? Att vi håller med chefen? Att vi tycker om att få ärlig feedback? Hur många trista möten sitter vi igenom utan att säga ifrån? Sluta låtsas - börja jobba är en föreläsning om öppen direkt kommunikation, om att höja taket på riktigt och bli ett vinnarlag långt före konkurrenterna. https://www.talarforum.se/speakerimage/elizabeth.kuylenstierna/203/elizabeth.kuylenstierna.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Video

Pressbilder

Podcasts

Sluta låtsas - Börja jobba!
Bli behovsexpert
Expert in needs
Högeffektiva team

Artiklar

Elizabeth Kuylenstierna

Liknande profiler

Utbildare

Inspirerande utbildare

Inspirerande föreläsare